3. Afdeling | Den 11. maj | Militærskoven, Varde

Bemærk: nedenstående er info fra 2022. Vi opdateter praktiske info ca. 8 dage før afdelingen køres. I kan forvente det er meget lig det du kan læse herunder, men der kan forekomme ændringer fra sæson tril sæson.


Praktiske informationer til 3. afdeling i Militærskoven.

Ruten:

I Militærskoven starter vi med cuppens længste startloop uden et sving – Det er ca. 500 meter lige ud af en grusvej med en lille stigning indlagt, hvorefter vi rammer sporet og de vante omgivelser.

I 2022 kører vi igen noget af det “vi kender”, men selvfølgelig men et lidt andet forløb og “baglæns” på noget af det. Vi kommer forbi de vante “bakker” i Militærskoven, hvor hver en højdemeter er udnyttet, så vi når op på ca. 60hm pr. omgang.

Ruten er ca. 7,5 km lang og har både tekniske passager med singletrack og bredere stykker, hvor overhaling er mulig.

Ruten kan ses på strava her: La Santa Cup 2022 – Militærskoven

Parkeringsanvisning:
Indkørsel via Søndermarksvej overfor bagporten til kasernen – Herfra vil der være skiltet til området.

Der kan parkeres på vejene i området, sålænge der kun holdes i den ene side og det samtidigt er muligt at passere for resten af skovens brugere.

Stævnepladsen – start/mål og check-in:
Følg flagene ned ad grusvejen, så kommer i til check in og start/mål området

Praktik ved start
Vi kører samlet ned til start kl. 18.20, og da vi kører modsat på startloopet er det vigtigt, at alle er klar i den række følge, som starterne går i.

Dvs. Sport forrest, derefter Motion1, U15, Damer og sidst Motion 2. Vi vender ikke rundt, så prøv at fordele jer, så er placeret ca. der, hvor i mener i hører til i feltet.

Toiletfaciliteter:
Der vil være toilet i startområdet, men ikke ekstra vand eller andre faciliteter.

Vi ses i skoven!

Niels-Aage Ladekjær-Mikkelsen