8. Afdeling | Den 7. Sept. | Blåbjerg Plantage, Henne

Bemærk: nedenstående er info fra 2022. Vi opdaterer praktiske info ca. 8 dage før afdelingen køres. I kan forvente det er meget lig det du kan læse herunder, men der kan forekomme ændringer fra sæson tril sæson.


Praktiske informationer til 8. afdeling i Blåbjerg ”La grande finale”.

OBS. Cykelløbet starter denne aften kl. 18.00!

Ruten:
Sidste afdeling stiller større krav til fysikken, den er både lidt længere og har lidt flere højdemeter. En ny kombination af eksisterende spor, hvor en større del køres modsat. I møder sektioner som De tre bakker, Hængekøjen, Den lange, Skovhuggeren, Den døde måge, Borgmesteren, Dødemandsfald og en del af Stormfulde højder. På Hængekøjen og Dødemandsfald vil både B- og A-linjer være åbne.

Ruten er 7,3 km og 155 hm pr. omgang. Der køres omgange som normalt: Sport – 4 omgange / Motion 1 – 3 omgange / Motion 2, Damer og U/15 – 2 omgange.

Parkeringsanvisning:
Du bedes parkere i højre side af Himmelvejen, uanset om du kommer ad den nordlige eller den sydlige Himmelvej. Vær obs på evt. rutemarkering nær toppen, hvor ruten et par steder krydser Himmelvejen.

Stævnepladsen – start/mål og check-in:
Start og mål er ved eventpladsen på P-pladsen ved Blåbjerg Stenen. Her finder du også check in og nummer udlevering – og 15 min før start, orienterer vi omkring startprocedure og kører derefter samlet til start. Der vil være et startloop, inden vi passerer måtterne/tidtagningen på p-pladsen, og derfra tæller omgangene.

Der er præmier til podiet i alle klasser. Og da det samtidig er cuppens sidste afdeling i 2022 er der også præmier til podiet i alle klasser over all. Og sidst men ikke mindst lodtrækning om rejsegavekortet på 10.000kr til Club La Santa på Lanzarote blandt alle ”cup” tilmeldte ryttere. Vinderen skal være fysisk til stede, med mindre han/hun piller rute ned.

Toiletfaciliteter:
Der er toiletter i startområdet.

Forplejning:
Der vil være et stykke frugt til alle deltagere, når de kommer i mål. Og har du lidt kontanter eller MobilePay kan du nyde kage og kaffe i ventetiden mellem mål og præmieoverrækkelsen 😊

På gensyn Bluemountain-MTB