8. Afdeling | Den 5. sept. | Blåbjerg Plantage, Henne

Herunder vises sidste års praktiske informationer for afdelingen.
Vi opdaterer denne side med nyeste info ca. 8 dage før løbet


Praktiske informationer til 8. afdeling i Blåbjerg ”La grande finale”.

OBS. Cykelløbet starter denne aften kl. 18.00!

Ruten:
Ruten er en kombination af Grøn, Blå og Rød rute. I sidste afdeling går ruten bagom Blåbjerg stenen, ned ad kælkebakken og ud på grønt spor. Efter den flyvende Hollænder køres der modsat på rødt spor og over motorvejen. Derfra går turen bagom Rævebjerget, der bestiges bagfra, hvorefter turen går ned ad Hængekøjen, op ad den lange med vandrender og ned af ZigZag. Efter ZigZag køres på det Røde spor. lige over Øster Hennebys vej til Himmelvejen. Herfra går turen modsat kort blåt spor og afslutningen køres omkring Stormfulde Højder og Borgmesteren.

Ruten er ca. 6,5 km med 128 hm pr. omgang. Der køres omgange som normalt: Sport – 4 omgange / Motion 1 – 3 omgange / Motion 2, Damer og U/15 – 2 omgange.

Parkeringsanvisning:
Du bedes parkere i højre side af Himmelvejen, uanset om du kommer ad den nordlige eller den sydlige Himmelvej. Vær obs på evt. rutemarkering nær toppen, hvor ruten et par steder krydser Himmelvejen.

Stævnepladsen – start/mål og check-in:
Start og mål er ved eventpladsen på P-pladsen ved Blåbjerg Stenen. Her finder du også check in og nummer udlevering – og 15 min før start, orienterer vi omkring startprocedure og kører derefter samlet til start. Startloopet går fra den nordlige Himmelvej op ad løbssløjfen forbi bænken og over måtterne og ud på ruten, derfra tæller omgangene.

Der er små afdelingspræmier til podiet i alle klasser. Og da det samtidig er cuppens sidste afdeling i 2023 er der også større over all præmier til podiet i alle klasser. Og sidst men ikke mindst lodtrækning om rejsegavekortet på 10.000 kr til Club La Santa på Lanzarote blandt alle ”cup” tilmeldte ryttere. Vinderen skal være fysisk til stede, med mindre han/hun piller rute ned.

Toiletfaciliteter:
Der er toiletter i startområdet.

Forplejning:
Der vil være et stykke frugt til alle deltagerne, når de er kommet i mål. Og vi har også fundet bradepanderne og den store kaffemaskine frem. Med en mønt eller mobilpay kan du nyde ventetiden mellem mål og præmieoverrækkelsen med kage og kaffe

På gensyn Bluemountain-MTB