8. Afdeling | Den 8. sept. | Blåbjerg Plantage, Henne

Nedenstående er info fra 2021. Vi opdaterer informationerne ca. 8 dage før løbet afvikles


Praktiske informationer til 8. afdeling i Blåbjerg ”La grande finale”.

Ruten:
Ruten er en kombination af Grøn, Blå og Rød rute. Sidste afdeling betyder, at ruten stiller lidt større krav til fysikken, det er lidt en maraton rute, den er både lidt længere og har lidt flere højdemeter. Ruten køres primært retvendt på eksisterende spor. Vi har medtaget alle serpentiner på Stormfulde Højder og inde ved Rævebjerget, ellers er der ingen svære nedkørsler, men flere lange og seje stigninger.

Ruten er ca. 7 km, med 160 hm pr. omgang. Der køres omgange som normalt: Sport – 4 omgange / Motion 1 – 3 omgange / Motion 2, Damer og U/15 – 2 omgange.

Parkeringsanvisning:
Du bedes parkere i højre side af Himmelvejen, uanset om du kommer ad den nordlige eller den sydlige Himmelvej. Vær obs på evt. rutemarkering særlig fra den nordlige side ad Himmelvejen, hvor ruten et enkelt sted krydser Himmelvejen.

Stævnepladsen – start/mål og check-in:
Start og mål er ved eventpladsen på P-pladsen ved Blåbjerg Stenen. Her finder du også check in og nummer udlevering – og 15 min før start, orienterer vi omkring startprocedure og kører derefter samlet til start. Startloopet er en del af den velkendte bakkestart fra Invita MTB Race Blåbjerg, hvor der køres over tidtagningen til start og derfra tæller omgangene.

Der er præmier til podiet i alle klasser. Og da det samtidig er cuppens sidste afdeling i 2021 er der også præmier til podiet i alle klasser over all. Og sidst men ikke mindst lodtrækning om rejsegavekortet på 10.000kr til Club La Santa på Lanzarote blandt alle ”cup” tilmeldte ryttere. Vinderen skal være fysisk til stede, med mindre han/hun piller rute ned.

Toiletfaciliteter:
Der er toiletter i startområdet.

Forplejning:
Der vil være et stykke frugt til alle deltagerne, når de er kommet i mål. Og grundet gårsdagens ophævelse af alle corona resktriktioner, har vi også fundet bradepanderne og den store kaffemaskine frem. Med en mønt eller mobilpay kan du nyde ventetiden mellem mål og præmieoverrækkelsen med kage og kaffe 😊

På gensyn Bluemountain-MTB