8. Afdeling | Den 5. sept. | Blåbjerg Plantage, Henne

Praktiske informationer: 
Så er vi klar med den store finale. Torsdag den 5. september kl. 18.30 køres den sidste afdeling af Club La Santa MTB Cuppen 2019 i Blaabjerg Plantage. Lidt regn kunne gavne sporet, så vejrudsigten ser lovende ud, og vi ser frem til at afslutte årets cup med manér.

Start-/målområde, check-in og parkering – OBS nyt startsted, i forhold til tidligere år:
Kør efter Blåbjergvej 80, 6830 Nørre Nebel. Følg derfra skiltene via grusvejene ind til nyt parkeringsområde og videre til start/målområde og check-in.

Ruten: 
Finalens rute splitter Den Lange og Den Stejle på Rævebjerget: Fra Zig Zag køres via nyt rødt sport til Øster Henne Bys Vej, derfra via Syvstjernen, Skovhuggeren, Den Flyvende Hollænder og Simons Drop retur til Rævebjerget. Fra hængekøjen køres bagom Rævebjerget via Kirstens Fald til Vester Henne Bys vej og derfra retur til Rævebjerget via ny græsbakke. En lidt kortere rute med knap så mange højdemeter, men god flow, så vi tager lige en ekstra omgang

Rutefakta:
På en omgang køres ca. 6,5km og 110hm, der arrangeres ikke rutevisning, da dele af sporene køres modsat.

Antal omgange pr. klasse – Bemærk – ændret i forhold til øvrige afdelinger i 2019!:

  • Sport – 5 omgange
  • Motion Herre 1 – 4 omgange
  • U/15 år – 3 omgange
  • Motion Damer – 3 omgange
  • Motion Herre 2 – 3 omgange

Præmieoverrækkelse: 
Da dette jo er finalen, så skal der også laves samlet podie for cuppen i alle klasser. Det er derfor vigtigt at du lige hjælper os med at checke din cup placering på >dette link<. Der du to gange på listen, så viser den ikke resultat korrekt (kan skyldes forskellig chip, eller forskellig e-mail ved tilmeldingen), så skriv til mtb@vardecykelklub.dk så vi kan få rettet det til inden vi står med overrækkelsen!

Husk vi slutter af med at trække lod om et gavekort til Club La Santa Sport på kr. 10.000,-. Vinderen findes blandt alle CUP tilmeldte deltagere, og du skal være på pladsen når vi trækker dit navn, ellers finder vi en ny vinder!

Bod: 
Vi har rent drikkevand og frugt, men tag også et par kroner med til kaffe og kage, MobilePay kan benyttes.

Toilet: 
Toilet forefindes på P-pladsen ved start-/målområdet.

På gensyn
Bluemountain-MTB