2. afdeling kørt i fantastisk flot forårs vejr..

Så er 2. afdeling gennemført med Multiatleterne ved roret. Der skal lyde en stor tak til teamet for et fint arrangement, hvor vi som ryttere virkelig kunne mærke at I var der.. Der var jo rutevagter og heppere i næsten hvert et sving, og det siger ikke så lidt på denne rute!

Jeg kørte ikke med i denne afdeling sidste år, men har ladet mig fortælle at sporet var i bedre stand i år, og så tager vi det i stiv arm at Per Frøkjær (rute chefen) lige fandt et stykke bundløs mudder til os på hver omgang – flere oplevede vist at de kørte glad til, og troede de kunne køre igennem, for lige så stille at blive bremset ned, og til sidst kunne de sidde stille på cyklen med begge hjul fastlåst i mudder til stikakslerne.. Men alle løb har jo sine facetter, så Per, den får du på dit CV..

Flot stævneplads, fint setup – og sjovt spor.. Masser af glade ryttere og sjove podie præmier… Jo, jo vi vil gerne komme igen næste år 🙂

Ole Klemmensen

3 thoughts on “2. afdeling kørt i fantastisk flot forårs vejr..

 1. Per Frøkjær

  Tak for roserne Ole….
  Multiatleterne vil gerne sige tak for et overvældende fremmøde og tak for go’ sportsånd og højt humør derude i sporet….!! Vi nød en aften med flot vejr, masser af deltager og ikke mindst tørvejr….!!!
  Vi måtte jo ændre en del på ruten i forhold til sidste år, da Marbækgård havde valgt at åbne restauranten netop 1. maj. Det betød dobbelt spor mellem søerne, samtidig med lidt bilkørsel, men vi har indtryk af at tingene fungerede og at alle fik et godt væddeløb.
  Vi er klar igen næste år og er der nogle der havde håbet at kommer hjem uden mudder på dækkene, så tager jeg gerne ”skraldet” for det knap så tørre stykke… :o)
  Per Frøkjær

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.