5. afdeling i Militærskoven – så blev der givet gas!

Den 5. og sidste afdeling inden sommerferien blev afholdt på ruten i Militærskoven i Varde. Der var 197 deltagere forhånds tilmeldt, men desværre gennemførte kun 114 ryttere mindst en omgang.

Vi oplever altså forholdsvis stort frafald gennem cuppen, og der kan jo være mange grunde hertil – det er jo både sommer og studenter tid, men hvis vi har et strukturelt problem med vores setup, så skal i lade os det vide!

Løbet var arrangeret af Varde Cykelklub, og Rene og Niels Åge havde valgt en hurtigt kombination af den permanente rute i skoven. Det er tydeligt at der er lavet en masse rutearbejde gennem det sidste års tid, så sporet bliver kun bedre og bedre. Det er et hurtigt spor, som giver en god høj puls, så vi håber i nød det. Der blev kæmpet hård i alle klasser, og der blev overhalet en del. For de der syntes at de mangler en omgang, så skyldes det at udkørsel til ny omgang lukker når vinderen i sport  er i mål, så vi har måtte redigere lidt i resultatlisten, så det er lige for alle.

Resultaterne finder du >her<

Vi ses til næste afdeling i Nymindegab, hvor vi skal køre i et helt nyt område, som endnu ikke har været anvendt til MTB løb, så glæd jer. >tilmelding her< | >startliste her<

One thought on “5. afdeling i Militærskoven – så blev der givet gas!

 1. Niels-Aage Ladekjær-Mikkelsen

  Tak for et kort resume Ole, hvor jeg gerne lige vil tilføje lidt.
  En stor tak til alle de frivilige, som har hjulpet med det praktiske – Det være sig lige fra vores søde nummerpiger til de friske svende, som hurtigt pillede ruten ned efter løbet. Her en special tak til Kina og Bonde, som tog den sidste tørn og støvsugede skoven for minebånd.

  Det er en fornøjelse, at man kan være hjemme kl. 21.15 og vide, at alt er ryddet op og pakket ned, så er det jo nemt nok at stå for en afdeling.

  Vi ses i Nymindegab til en tur på brostenene.

  /Niels-Aage

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.