Årets Cup aflyses, men vi prøver at afvikle som “enkelt” events når Mette åbner for cykelløb igen

Kære alle Club La Santa Cup ryttere,
 
Vi kan desværre ikke se en klar vej til at gennemføre Club La Santa MTB Cuppen, som en komplet CUP i 2020.
 
Klubberne har derfor besluttet følgende:
 
– De der har cup tilmeldt sig inden nedlukningen, de får nu deres startgebyr retur via Sportstiming. Det kan tage nogle dage, hvis du har betalt med Mastercard.
 
– Når det bliver muligt, at gennemføre cykelløb på nationalt plan igen, så er vi klar til at rykke hurtigt. Vi afvikler så hver afdeling som et “stand alone” arrangement, hvor vi laver en ekstra ordinær skarp pris på tilmelding på 75,00 (100,00 de sidste 8 dage før løbet).
 
– Der bliver altså ingen overalt cup, og vi får ikke noget lodtræknings gavekort i år, men vi håber at aftale med Club La Santa Sport at sponsoratet og aftalerne skubbes til 2021.
 
Når vi ved mere om hvornår vi kan køre cykelløb igen, så melder vi os klar. Vi skal bruge ca. 14 dage fra Mette siger “go” til vi kan afvikle første løb.
Det er IKKE umiddelbart tanken at prøve at flytte allerede passerede steder/datoer til senere datoer, Så de passerede, de falder desværre blot ud af årets kalender.
 
Hermed håber vi, at alle er orienteret og holder kæden stram, for pludselig bliver der åbnet igen, og så er det om at stå “kniv skarp” og være klar til at køre sine trænings kammerater “midt over” på en torsdag aften!
 
På vegne af klubberne i Club La Santa Cuppen
Ole Klemmensen