Afdeling 3 i Bordurp – fed rute, fed afvikling..

Lidt koldt, lidt vådt, men lysten til at køre cykelløb fejlede ikke noget.

Tak til alle jer som mødte friske op til 3. afdeling af Club La Santa mtb sommer cup i Bordrup Plantage. Vi fik kørt et godt race på et næsten helt tørt underlag, og nok engang med et nyt rute koncept .
Ruten var 5 km lang med cirka 100hm og med meget flow. Den korte rute med et hurtigt flow, betød at de langsommste Motion ryttere, tidligt i løbet, blev indhentet af en meget hurtig Sport klasse. Selvom overhalinger høre med til cykelløb, så vil det altid give anledninger til små konflikter og situationer hvor nogen deltagere føler sig klemt. Det er en selvkritik, som vi tager med i drejebogen til næste løb i Bordrup. Vi håber at alle deltagere kom igennem løbet uden en dårlig bismag af pladsmangel.

Men at dømme ud fra de mange smil og de mange venlige bemærkninger efter løbet, så havde de fleste en god aften på rammen. Og det betyder meget for de frivillige hænder som bruger deres fritid på at planlægge, pynte skoven med minebånd, bage kager og rydde op efter festen.

Uden frivillige hænder og velvillige personer bliver festen ikke god. Derfor vil vi sende en særlig tak til Vardes tidtagning og Anna Lise, som trofast sidder med sit falkeblik og noter måltagningen. Tak til fotografen med det skarpe øje, René Deleuran – altid klar til at smide sig i skovbunden for at fange et godt billede. Og tak til Naturstyrelsen for lån af skovbund og et godt samarbejde.

Resultat findes >her<

Fotos findes >her<

www.deleuranfoto.dk www.deleuranfoto.dk www.deleuranfoto.dk www.deleuranfoto.dk www.deleuranfoto.dk

På gensyn i Bordrup

Hilsen
Oksbøl Cykel Team