Anden afdeling i Tjæreborg blev en støvet model!

Tak til 182 ryttere for at køre over måtterne i Tjæreborg. Ruten har fået yderligere lidt tilføjet, og noget af de fik vi med på løbet, men heldigvis havde de også skåret lidt væk, så vi fik et spor med ret fint flow, men med 231 sving og et par snævre passager mellem træerne.
Der var et par stykker, som “røg på skjoldet”, men jeg hørte ikke om rigtige skader.

Løbet blev afviklet flot – og cementbilen blev håndteret professionelt, så alle kunne være i det!

Efterfølgende fik vi lige snakket lidt med de ansvarlige for opmærkningen, og der er enighed om at denne gang, så blev det lidt for “skrabet” – vi forventer ikke dobbelt opmærket spor, men vi skal helst ikke være i tvivl om vi er på rette vej, og det hørte jeg et par stykker ytre sig om.

Far er ikke vred, far er skuffet…  I front gruppen omkring plac. nr. 10-15 er der en rytter der rammer minebåndet og springer det – jeg husker det som midt på anden sløjfe på anden omgang, men det kan nemt være et andet sted.. – det kan du ikke selv være uvidende om er sket!
– Men du fortsætter uden at binde det sammen igen, men det resultat at en stor gruppe ryttere kører forkert – da jeg kommer tøffende som ca. nr. 22, så kører jeg også forkert, men vi opdager det og får vendt.. Vi kunne have fortsat og ladet som ingen ting, men jeg vælger at binde båndet sammen, og sikre dermed at hele motion feltet ikke også kører forkert og  dermed får et “lorte løb”.  – Jeg skal ikke udråbes til helt, men du skal nok se indad og føle dig som et fjols, der ikke håndterede situationen på en måde, så fællesskabet kan fungere!
– Tænk over det næste gang du kører et bånd i stykker!

Podiet blev som det blev – og der blev klappet! Resultaterne finder du >her på sportstiming<

Næste afdeling er i Militærskoven, Varde, og det bliver også hyl.

Tilmeldingen er åben på >tilmelding til 3. afdeling<

Vi ses i Varde – praktisk info kommer en uge inden løbet på hjemmesiden

Skrevet af:
Ole Klemmensen, Varde CK

#2 – B&U Podie

#2 – Dame Podie

#2 – Motion 1 Podie

#2 – Motion 2 Podie

#2 – Sport Podie