Blåbjerg i “indian summer” med en “Led Ejner” til at slutte årets cup af med…

Tak til Blue Mountain MTB for igen at levere et brag af en finale. Fedt teknisk spor med noget “bid”, som godt få sveden frem.

Tak til jer alle for at bakke op – vi ser desværre vigende deltager antal til cuppen i de seneste sæsoner, men lad os fokusere på at os der møder op, vi får nogle fine ræs.

Klubberne bag cuppen evaluerer det hele i starten af december, og kommer så op med en kalender for 2024. Har du nogle ting vi skal tage højde for, eller som kan få flere til at deltage, så skriv til os på info@mountainbikecup.dk. Vi har tidligere besluttet at der i denne cup IKKE kommer en E-bike klasse, da vi simpelthen ikke kan se det kan fungere på alle på sporet på samme tid, og de forholdvis korte omgange vi kører, så det tænker jeg ikke i behøver skrive om til os :-).

Tillykke til vinderne – både i finalen og den samlede cup. Desværre manglede vi to mand på sports podiet og en enkelt på dame podiet, men godt kært af alle!

Så skete de “umulige” igen, for for mange år siden vandt Laumann’s gavekortet til Club La Santa Sport to år efter hinanden – først far, så søn… Sidste år vandt Martin Frederiksen, og efter at have trukket en OCT mand, som havde “no show” – så trak vi igen, og minsanten om ikke Sille Frederiksen kom op af posen – så der er igen en Club La Santa tur på programmet til Fedriksen familien – Tilykke!

Resultatet af 8. afdeling -> https://www.sportstiming.dk/event/12296/results

Den samlede cup med 8 afdelinger -> https://www.sportstiming.dk/event/12296/points

Vi ses i 2024