Blue Mountain MTB og Blåbjerg vill have “sidste ord” i år – tak for et hårdt og fedt ræs!

Havde vi tvivlet på at Blue Mountain MTB ville give os “hovedretten” til finalen i Club La Santa Cuppen, så blev den tvivl gjort til skamme!

Nyt start sted, som skulle teste mulighederne af til et kommende DM i mountainbike, og et spor/en rute, som havde nogle rigtig hårde momenter på bakkerne, men også gav de hurtige mulighed for at vise hvad de kunne nedad gjorde oplevelsen komplet!

At vi så lige også skulle have anden dagen af “Syndfloden 2019” med massivt regnvejr dagene optil – og helt frem til start – hvor så det stoppede 10 minutter før start, og solen endda tittede frem – ja, det borger for at der er styr på sagerne!

Vi i styregruppen og klubberne bag cuppen syntes det har været en god sæson. Der var ca. 20 færre deltagere end 2018, men det er vist indenfor den normale varians. Tak til alle rytterne for fremmøde og opbakningen gennem hele sæsonen.

Tillykke til vinderne – både i afdelingerne og den samlede cup. Hvis der er ting vi skal tage med i evalueringen, så send dem gerne inden 1. oktober til mtb@vardecykelklub.dk, så tager vi det med på mødet mellem klubberne senere i år.

Og så lige et stort tillykke til Leif Hansen, som gik hjem med gavekortet på 10.000 til Club La Santa Sport. Synd for ham, som først blev trukket op, men ikke var mødt – det blev Leif meget glad for!

Der er også lagt lidt fotos op på Club La Santa Cuppens facebook side – https://www.facebook.com/mountainbikecup