Det var varmt, det var støvet og der blev kørt stærkt

Så fik vi startet op igen efter sommerferien – Og hvilken start!

www.deleuranfoto.dk

Der blev kørt race fra start og allerede efter startloopet, var der lavet afgørende huller i enkelte af klasserne, hvor stillingen således ikke ændrede sig meget gennem løbet.

Specielt i Sportklassen så det dog længe ud til, at vi skulle have et spurtopgør blandt de 3 første, som havde ligget helt tæt gennem alle 5 omgange. Rygterne vil dog vide, at en lille kørefejl på den sidste del af ruten blev afgørende, og derfor blev afstanden i mål større end forventet.

Resultaterne for de enkelte klasser kan ses her: Resultat 6. afdeling

www.deleuranfoto.dk

Indrømmet, der var vist et par stykker, som lige fik 10 minutter mere i sporet end vi havde regnet med – Men hvis vi dømmer ud fra smilene og de kommentarer vi fik efter løbet, så var det vist ikke så slemt.

I år var vi forskånet for større uheld, men der var en enkelt eller to, som fandt ud af, hvor glat  grussvingene kan være, når underlaget er helt tørt og hårdt som nu.

En stor tak til alle, som hjalp til med både ruteopsætning, med at stå rutevagt og ikke mindst med at tage rute og målområde ned igen. Det er en fornøjelse, at kunne køre fra området under 1 time efter sidste rytter er i mål.

Med venlig hilsen

Niels-Aage Ladekjær-Mikkelsen og Rene Bergholt