Fantastisk flot spor og gode folk bag!

Referat fra Jørn, stævneleder:

Sol og sommer over Bramming….
Vi var heldig med vejret og sporet var tørt og hurtigt og træerne stod stadig tæt på ruten, hvilket nok kostede et par ømme skulder.

Sporet i Bramming er smalt mange steder, men folk er flinke til at tage hensyn og give plads.

Vi fik kørt en omgang rigtig fint ræs og der var store smil fremme da folk kom i mål, så vi håber alle havde en god dag i Bramming. Vi fik endda lokale rytter på podiet i Motion, så vi er rigtig godt tilfredse i Bramming IF motion.

Resultater kan læses anden sted på hjemmesiden, og vi beklager der gik lidt koks i podie placeringerne i Motion 2, der var opstået en printer fejl…. :-0 Godt folk selv har styr på deres placeringer, og jer der nåede at komme på podiet, skal bare glæde jer over at i fik lov, så har i smagt det og måske give lidt mere gas næste gang så lykkes det måske.

Håber vi ses næste gang i nymindegab.

De bedste hilsener
Bramming IF Motion

————————————————————————————————————————————

Tak til Bramming IF for en super Club La Santa ræs i aften. Sporet er plejet og nogen kører stærkt, og andre piver noget over at alle sving er 30 grader for lange.. That’s life..

Det er også en del af gamet at vi kommer til at “hænge” lidt i overhalingerne når sporet er så kompakt som i Bramming, og derfor er det godt set at folkene har forlænget den lidt, så overhalingerne begrænses. Desværre var der en episode med en enkelt rytter som skulle have sparket til en gren i stedet for at skælde nogle U/15 ryttere ud for ikke at flyttes sig da “tromlen” var kommet op i fart – men han undskylder nok til drengene, når han får tid til at tænke efter..

Tak for i aften, dejligt at mærke jeres klubånd og engagement!

Ole Klemmensen,
medl. af La Santa styregruppen

Resultater >her<
Tilmelding til næste afdeling >her<