Finalen er kørt, Arne skal til La Santa – Johannes skal til Xterra – Tak til alle

Flot, flot finale i Blåbjerg. Lækker rute, hvor man fik lov at bruge kræfterne og kunne vise sine styrker og svagheder på forskellige sektioner. Der blev kørt rigtig stærkt, og et enkelt kraveben måtte vist “ofres” til “trail-guden” – god bedring til dig!

De fleste opdagede vist at der var en ambulance og en læge inde på sporet for at hjælpe en rytter, som fik et voldsomt astma anfald. Vores meldinger går på at det ikke rigtig ville falde til ro, så hun kom med på sygehuset til observation – vi håber du hurtigt er tilbage på cyklen! Tak til alle der hjalp i situationerne, sådan skal det bare være!

Bluemountain MTB teamet leverede et super flot setup, og det er imponerende den effektivitet der lægges for dagen, så der kan pakkes sammen i skumringen og efter en time er det hele ryddet op! Det er derfor i får lov at afholde finalen – god rute, god kaffe og kage og gode folk i teamet – tusind tak for Jeres indsats!

Resultaterne finder du på http://app.lap.io/event/2017-club-la-santa-mtb-cup-17-8/results
og overalt på http://app.lap.io/series/2017-club-la-santa-mtb-cup-17-cup/cup

Husk der er en fratrækker i cuppen, så derfor er resultat som det er!

Tillykke til Johannes fra Bluemountain for Xtrerra gavekortet – og tillykke til Arne Madsen fra Esbjerg med gavekortet til Clup La Santa..