Kan man køre en Plantage midt over? – Ja, det kan vi!

Kære ryttere og Multiatleter,

Tak for en “ud af kroppen” oplevelse i går i Marbæk. Vi stressede alle lidt inden start, for det var en anelse uklart hvor ruten egentlig gik hen, og flere favoritter mente de måtte ligge roligt ud… Men efter startloopet, så stod Multiatleternes rutevagter fint på plads, og der var ikke den store tvivl om vejen, så der mærkede vi andre virkelig at der blev lukket op for gassen..

Det fedeste som rytter er vel egentlig at ramme singletrack med puls 180 og flimren for øjnene, og så ellers finde det rigtige pace, så synet kommer tilbage og benene stadig svier, men virker.. Synet var virkelig nødvendigt i går, for med 1851 sving og “stød” i sporet, så var der ikke noget der ligesom gled af sig selv, “Stop – go.. No flow!” fik en helt ny betydning efter i går.

Efter løbet, så virkede alle som om de havde haft en god oplevelse – nogen måtte indrømme at de måske et enkelt sted havde kørt på den forkerte side af et træ, men der var ellers fin selvjustits, og hvad glæde er der ved at følge med, hvis man køre kortere rute? Det virker som om I er gode til at følge den tanke. Tak for god karma og højt humør!

Tak til Mulitatleterne, som havde arrangeret afdelingen, og med nyt team er der selvfølgelig lidt rute opmærkning, som de nok vil evaluere, men det gik jo godt det hele..

Fotos: http://deleuranfoto.dk/marb%C3%A6k/

Resultat: https://app.lap.io/event/2014-club-la-santa-mtb-cup-14-2/results

Tilmelding til 3. afdeling: http://mountainbikecup.dk/tilmelding/