Med sikker hånd blev vi ført i mål!

Blue Mountain MTB gav os igen, igen en fantastisk finale, hvor vi udnyttede alle dagens lyse timer – vi må tænke at rute folkene skulle have pandelamper på, da de pillede ned efter os. Men en god rute, hvor vi igen fik lov at træde igennem og bruge kræfterne. Det giver lidt fornemmelse af det der venter os til Invita MTb Race i oktober. Flot fremmøde og god opbakning til præmieoverrækkelsen – tak til alle ryttere og tak til alle klubber for flot arbejde, og opbakning. Fedt at vi kunne få det til at lykkes efter en lidt amputeret sæsonopstart!

Martin Stage Nielsen vandt gavekortet til Club La Santa, og der var mange sandhedsvbidner på at det gik reelt for sig, så tillykke til en af de lokale med rødder i Blue Mountain MTB.

Resultater fra 8. afdeling finder du her: https://www.sportstiming.dk/event/8815/results
Bemærk: Vi havde  lidt tekniske udfordringer med et par at måtterne til tidtagningen i dag, så derfor er der nogle splittider, som er smuttet, men vi har vist fået alle scoret korrekt og måltaget. Tak til Anna Lise for at være en fast klippe i tidtagningsvognen til næsten alle afdelinger.

Vi ser frem til at præsentere en ny udgave af cuppen til næste år – følg med på hjemmesiden og facebook.

Tak for i år
Alle klubberne bag cuppen