Referat af finalen 2014

Referat af 8. afdeling.- Og lidt om det ”manglende bånd

Så blev det 10. september og tid til sidste afdeling af årets Club La Santa Mountainbike Cup. Vibeke og Peder Berg havde fralagt sig ansvaret for løbet og var taget til sydens sol på Lanzarote, så det var en tung opgave det resterende del af Bluemountain’s løbsudvalg stod tilbage med. Peder havde dog lagt ruten inden afrejse så det skulle være lige til at gå til. Det gik også rigtig fint i sådan cirka 55 sekunder, inden en opmærkningsfejl, var ved at sende et buldrende sport felt hele vejen op på toppen af Blåbjerg og se nærmere på Thyge Thygesons mindesten. De fik dog vendt skuden og kom på rette spor igen. Det skal siges at rytterne tog det faktum, at de kom ind på sporet i ”den forkerte rækkefølge”, med et smil. Enkelte ryttere gav faktisk udtryk for, at det havde været underholdende med det kaos som starten udløste på de første kilometer. Og så lige en tak til Claus Sidelmann Nielsen for at forevige dette komiske optrin. Filmen kan findes på Facebook siden ”Club La Santa MTB Cup”.

Ude på ruten fik Simon Berg en super start og havde på 1. omgang et stort hul ned til resten af sport feltet. Christian Sloth Christensen arbejdede sig dog stille og roligt fremad og endte med at tage en forholdsvis sikker sejr foran Simon. Niels Bergholt Jørgensen kæmpede som altid hele vejen rundt, og på trods af den kaotiske start og problemer med grejet undervejs sluttede han som nr. 3.

I U17 viste Christian Storgaard skræmmende styrke, og tog fronten fra start og der blev han løbet igennem. Rasmus Olsen der har holdt en pause med cyklingen, kørte sig til en flot 2. plads. Godt at se dig tilbage på cyklen igen Rasmus. 3. pladsen gik til Martin Nielsen, der kørte et fint løb på hjemmebanen i Blåbjerg.

U13 skulle blot køre en omgang på ruten så her skulle gashåndtaget i bund fra start. Rasmus Storgaard vandt med blot 13 sekunder ned til Victor Laumand. Mikkel Aagård Schmidt blev nr. 3, på trods af at han syntes at ruten indeholdt lidt for meget ”tons”.

I motions klassen var det igen Kaj Pedersen der stod øverst på skamlen. Denne gang foran Ole Tang som nr. 2 og Allan Jørgensen på 3. pladsen.

Dame klassen blev vundet af Camilla Knudsen, der igen beviste at formen er god og kørte et fremragende løb. Vibeke Vermehren kørte sig til en solid 2. plads og Line Schnefeldt blev nr. 3

Tilbage står nu kun at løse mysteriet om ”Det manglende bånd”. Jeg vil i morgen tirsdag sætte mig sammen med Jan Nielsen og forsøge at placerer ansvaret. Så hvis en af os ikke længere arrangerer La Santa Cup for Bluemountain til næste år, så ved i hvorfor. J

Tak til alle for jeres positive indstilling og anerkendende bemærkninger om vort arrangement.

Vi ses på sporet

Henrik Søndergaard-Nielsen