Referat fra Bordrup

Tak for sidst

547461_372579059525189_557683270_nDen første Club La Santa MTB Cup afdeling 2013 er kørt i Bordrup Plantage. Og det blev til netop den cocktail som alle, både deltagerne og arrangørerne havde ønsket sig.

Kong Vinter var skiftet ud med en forårsdag, og skovbunden i Bordrup var 100% klar. Og det var over 150 friske rytter også – fantastisk! Tak for det store fremmøde.

Et lille studie af deltagerlisten, viser at Cuppen er for alle cykelniveauer, og ikke kun har sine rødder i de vestjyske cykelsko. Cuppen trækker også deltager fra Sønder- og Østjylland, og det kan Cuppens koncept tage som et kompliment.

For arrangøren er den store udfordring at ramme bredden i sporten.  Den fysiske forskel er ikke til at tage fejl af når de små U13 energibomber står side om side med Master Hr. og Fru Hansen, og flere af Danmarks hurtigste mountainbiker. Så i princippet er det et skræmmende scenarium, at lave en rute i skoven, som alle kan køre igennem og samtidig får en oplevelse på.

547911_372578516191910_754474343_nMed udgangspunkt i jeres mange positive udmeldinger efter løbet, så mener vi at ruten i Bordrup var på et teknisk niveau hvor de fleste af jer, med puls 180, havde plads til et smil. Ruten var en kombination af Bordrups store sporbuffet – med flow, tekniske sektioner og lidt stigninger. Vi havde valgt at køre imod sporets normale kørselsretning, på dele af ruten. Det kom så meget bag på flere af deltagerne, at flere sportsrytter blev ledt på afveje, da et minebånd var sprunget.
Var båndet ikke blevet repareret, så var det sikkert gået helt galt med motionsfeltet – så derfor en stor tak til dig, Ole …. det var virkelig god sportslig optræden! Du får 45 sek. forspring til næste afdeling.

Kaj Petersen sad igen igen sikkert på tidtagningen i sin trailer. Tak for det, Kaj ! Du fortjener at få et vindue i traileren – dels kan vi se manden med stopuret som hæver konkurrenceniveauet på Cuppen, og så kan Kaj følge med i foråret  😉

Det er de frivillige hænder som driver Cuppen fremad, og derfor skal de ved enhver lejlighed belønnes med et smil. Tænk på det når du tilmelder dig Cuppen, ved check-in, når skoven er pyntet med minebånd, og når du efter en god tur i skoven, kan nyde en kop kaffe med et stykke hjemmebag. Uden alle JER havde vi ingen Cup!  Så hermed et STORT TAK til jer !

Vores sponsor, Club La Santa, har igen i år sat penge i vores sport. Det er én af flere vigtige faktorer som gør det muligt for os, at arrangere cykelløb. Naturstyrelsen stiller deres arealer til rådighed ved flere af Cuppens afdelinger, og yder både økonomisk og fysisk hjælp til vedligeholdelse af MTB– sporerne.

Vi fik et rigtigt race i Bordrup. Alle kom sikkert i mål, og forhåbentlig fik alle det resultat som de kom efter. Det var ikke alle som kom på podiet, men det gør forhåbentlig ikke konkurrencen mindre sjov. Hvis du ikke kom først over målstregen, så kom du måske før dine cykelvenner. Der var mange velkendte ansigter blandt de hurtigste rytter onsdag aften, og de indtog også de fleste af podieplaceringerne. Blandt de mindre kendte ansigter, så vi en stor gruppe unge friske efterskoleelever fra Bramming. I har måske følt jer lidt klemt på sporet i kampen med de mange erfarende rytter, men herfra skal i have et skulderklap for jeres deltagelse i kampen, og så håber vi at se jer alle sammen igen den 1.maj i Marbæk.

175 deltager har tilmeldt sig hele Cuppen. Det understreger interessen for Club La Santa MTB Cuppen, og det bliver spændende at følge udviklingen i de kommende afdelinger. Det bliver helt sikkert intenst og spændende at deltage i – så på gensyn i Marbæk Plantage den 1.maj

Hilsen

MTB – udvalget, Oksbøl Cykel Team

 

 

 

9 thoughts on “Referat fra Bordrup

 1. Søren Nielsen

  Undskyldning til U13 og …..
  Bedst som jeg troede at alt forløb efter planen under afviklingen af 1. Cup afdeling i Bordrup, så har jeg fået en melding om at starten for U13 ikke forløb korrekt. Vi havde ikke lavet en opmærkning (startbokse) i startområdet, og det sammenholdt med lidt tidspres og en uerfaren “starter”, har muligvis skabt usikkerheden omkring starten. Heldigvis har rigtig mange af jer U13 rytter en masse erfaring, og som jeg har fået det oplyst, så fik i på egen hånd styr på starten og kom afsted – flot ! Jeg beklager fejlen, og håber ikke at det have nogen indvirkning på resultatet i U13 – og lysten til at køre race.

  Hilsen
  Søren Sidevind, løbsleder

  Svar
 2. Johnny Knude

  Der var en hel hær af fotografer. Men jeg kan ingen billeder finde.
  Leder jeg det forkerte sted, eller må vi ikke se dem?
  Johnny

  Svar
   1. Martin

    Den skriver indholdet ikke er tilgængeligt eller jeg ikke har tilladelse til at se det.

    Kan det være fordi du er venner med personen på facebook?

    I såfald tror du det er muligt han kan ændre indstillingerne på albummet?

    – Martin

    Svar
 3. Torben Bergmann

  Nej du er ikke den eneste, jeg kan heller ikke få linket til at virke, jeg kommer bare ind på min egen facebook side. ??

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.