Referat fra Jule Knas

Tak for i år venner.

Og tak til alle jer som var med til årets sidste cykelløb i Bordrup Plantage. Efter mange uger med massiv regn, så fik vi et konge vejr til dagens cykelløb. Jo, det var pisse koldt og fra morgenstunden satte kulden sit spor i forberedelserne til dagens løb.

Vardes tidtagningstrailer var stivfrossen, og ville ikke med Ole og Co. til Bordrup. Men det kom den, og rutefolket fik med hjælp fra en boremaskine afmærket målområdet op. Men hvad betyder lidt startproblemer og en rød tud, når en stor flok stor smilende mountainbikere møder friske op til cykelløb.

Vi fik kørt et godt race på en hård skovbund, og til tider også på et isglat underlag. Det glatte underlag betød at flere måtte ufrivilligt af cyklen, men vi håber at de uheldige helte slap med blå mærker – vi har ikke hørt andet. Ruten var i anledning af julen konstrueret efter julens form og figur, uden alt for mange skarpe hjørner og stigninger. Rutefolket Kim og Brian ramte vist nok det rigtige sværhedsniveau til et juleløb – vi håber at i er enige !

Club La Santa ”Bike Goat Award” er blevet en del af vores Juleknas løb. Og igen i år fik vi et godt grin med flere meget kreative udklædninger. Konkurrencen har tydeligvis udviklet sig fra sidste år, og flere top professionelle deltagere viste overklasse stil med selvtillid. Konkurrencen var knivskarp, men Santa Klaws fra Jingle Balls Dream Team, afviste alle tilnærmelser og tog vandrepokalen med hjem igen. Stor tak til alle jer som tog konkurrencen seriøst – i blev alle nomineret, og vi andre fik os et godt grin.

Kulden var desværre hård ved fotografernes udstyr, og derfor er det er meget begrænset hvad vi kan mobilisere af fotos fra dagens løb. Hvis nogen af jer har haft held med at skyde et par gode kasser, så del det gerne med os andre. Send dem til webmasteren eller læg det ud på FB.

2014 er kørt – og vi ser fremad mod 2015. På vegne af klubberne Bramming MTB, Multiatleterne i Esbjerg, BlueMountain- MTB, Varde Cykel Klub og Oksbøl Cykel Team, ønsker vi jer alle sammen et rigtigt godt nytår og på gensyn i 2015.
Tak til vores hovedsponsor Club La Santa Sport, til Naturstyrelsen for lån af arealerne i Blåbjerg og Bordrup. Også en kæmpe tak til alle de frivillige personer som hjælper til før, under og efter alle vores cykelløb.

Med kærlig hilsen og på gensyn i 2015

Varde Cykel Klub og Oksbøl Cykel Team