Så er vi i gang – det gik jo over stok og sten…

Kære alle,

Tak for deltagelsen til første afdeling i Bordrup. Fedt spor og fin rute til et “torsdags VM”. Desværre var der et voldsomt styrt i starten af Sport, hvor tidtagningsmåtterne blev flået med og en del ryttere måtte køre udenom folk og måtter. Derfor måtte vi efterfølgende indlægge startloop tid på mange sport ryttere – vi mener at resultatlisten er korrekt og komplet vedr. den udfordring! God bedring til de to ryttere, der desværre måtte udgår!

Vi har desværre konstateret et andet “mystisk” problem, da vi havde 6-7 ryttere, som slet ikke fik læsninger, og vi skældte jer lidt ud for ikke at bruge chip check – men de insisterede flere på at de havde gjort og at de også kom op på skærmen, men på resultatlisten og i vores PC’er der var intet.. Fejlen er fundet, og det er backend fejl, hvor systemet ikke fjerner efterstillede mellemrum, som fejlagtigt måtte være tastet ved tilmelding – det er en systemfejl, og det får vi rettet til næste gang! Undskyld, men vi vidste ikke bedre end at det var jer, som drillede os med dårlige chip!

Resultater fra første afdeling i Bordrup her: https://www.sportstiming.dk/event/12289/results

Når det er sagt, så er vi igang med Club La Santa MTB Cuppen og som vi sagde ved velkomsten, så holder vi cup tilmeldingen åben til og med anden afdeling på torsdag. Det koster +100 at cup tilmelde sig nu, men det er stadig billigere end 7 x 150,00 + adm. gebyr for de resterende afdelinger..

Cup tilmeldingen via https://www.sportstiming.dk/event/12288

Tilmelding til anden afdeling i Tjæreborg den 27/4 2023 via https://www.sportstiming.dk/event/12290

Vi ses på torsdag i Tjæreborg!