Tak for 2013 – fantastisk afslutning med Jule Event “und alles”

Gedestier, muskuløse julemænd, trimmede nissepiger og et helt hen i vejret godt vintervejr – det er opskriften på en god afslutning på cykelåret 2013

Tak for jeres fremmøde, jeres gode humør og lyst til at deltage i vores fænomenale selvbestaltede Award prisuddeling. Vi fik et godt race i skoven, på en god fast rute, og efter de fleste deltageres udsagn, på en rute som alle kunne køre – afpasset i længde og højdemeter til julens ”form og figur”.

Dagens resultater kan i se her https://app.lap.io/event/2013-club-la-santa-mtb-juleevent/results

Se foto af podieplaceringerne her

Vores egen selvbestaltede prisuddeling – Club La Santa Bike Goat Award 2013, fandt sin ejer blandt rigtige mange sjove og kreative udsmykninger. Alle var nomineret, men det blev Santa Klaws som tog prisen hjem efter 3 svedige omgange i Bordrup.

Se foto fra nomineringen her

Og så lige én gang mere – tak til Naturstyrelsen, Blåvandshuk, som igen lagde bund til vores passion, tak til rutefolket fra OCT, Kim Christensen og Brian Andersen, tak til Ole K og Co. for teknisk support før, under og efter løbet, og så en tak til alle jer som hjalp med diverse opgaver til dagens cykelløb.

Tak for i år – godt nytår, og på gensyn til Club La Santa MTB Cuppen 2014

 

One thought on “Tak for 2013 – fantastisk afslutning med Jule Event “und alles”

  1. Lars

    Hej

    På vegne af 5 deltager fra Baghjulet i Middelfart vil jeg sige tak for et fantastisk løb som var godt organiseret og en super sjov rute (vi er vant til mudder på denne årstid). Ses snart igen.

    Lars

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.