Tak til Esbjerg for et single track race med bakker…

Så fik vi indviet Mentor IT park i La Santa Mountainbike Cup  sammenhæng, – det var snørklet, hårdt og sjovt!

Et nyt spor, som det i Esbjerg skal altid have lov at udvikle sig før det er godt at køre løb på. Vi kunne jo i aften mærke at der kom bedre bid i sporet efter hver eneste omgang, og når trailbuilderene så lige får justeret enkelte sving udgange, så bliver det endnu federe at køre ræs på dette spor.

Mentor It sporet er i sandhed meget kompakt og snørklet. Det er bygget ud fra devisen at der skal maksimalt antal højdemeter ind på sporet, og så må man tage de skarpe sving og lidt “urytmiske” stykker med, for der er også mange virkelig sjove og interessante passager. Kælkebakken på “græs siden” er vel en af de længste regulære stigninger vi har i Vestjylland – uha, den var fin – og den nappede godt i lårbasserne! Parallel sporet er godt bygget og sjov!

Tak til MTB Esbjerg for en oplevelse og et arrangement, som var anderledes, men virkelig god – sådan en torsdag aften midt i august, der kan man kun være glad for den aften – og så begyndte den igen at regne, da vi var færdig med at køre løbet, så ligesom i Nymindegab, så er der vist nogen der holder hånden over os!

Resultaterne er på nettet og kan ses på https://www.sportstiming.dk/event/5315/results

Husk at checke den samlede stilling på https://www.sportstiming.dk/event/5316/points  – Finder du noget, som ser forkert ud, så skriv til mtb@vardecykelklub.dk, så ser vi på det.

Tilmeldingen til finalen den 6. september åben på >tilmelding til 8. afdeling i Blåbjerg<