Tju hej for et ræs!

Tak til Rene Bergholt og Niels-Aage Ladekjær-Mikkelsen for en fantastisk rute, hvor flow og fart spillede sammen, så vi fik et helt andet type løb en vi oftest ser til La Santa Cuppen. Godt opmærket og fedt sporvalg!

Vejret var jo fantastisk og når vi tænker på at vi stod i mudder til knæene og klaprede af kulde for en uge siden, så må vi bare fastslå at det danske vejr er alsidigt! Der er vi også, og hele flokken leverede et flot ræs i dag. Alle chips blev læst, og vi havde hurtigt en resultatliste.

PS. Vi havde cirka 10 chip udlån, og egentlig er vi glade for at hjælpe Jer, for det er en stort arbejde at sætte tiderne manuelt ind, hvis i kører uden chip – men det “låser” jo en af os fra tidtagerteamet til at sidde og servicere Jer – hvor vi måske egentlig også gerne ville varme op og forberede os. Kunne vi stramme lidt? Så chippen er lige så vigtig at huske, som cykel, hjelm og sko? – Tjaaa det burde vel kunne lade sig gøre – ikke?

Resultaterne er her: http://app.lap.io/event/2017-club-la-santa-mtb-cup-17-2/results

Tilmeldingen til tredje afdeling er åben >her<

Og husk endelig også at tilmelde alle jeres børn til La Santa Kids Mountainbike Cup – Sidste tilmelding er i morgen: http://www.kidsmtbcup.dk/

Lidt billeder fra idag….

 

 

Og vinderen af startnummeret til XTERRA – Cille Frederiksen