Flot rute, godt kæmpet…

Med 206 deltagere til 3. afdeling var denne afdeling den mest velbesøgte til dato i Club La Santa Cuppens korte levetid.. Vi havde fint besøg fra bl.a. DMK Fyn og Vejle Efterskoles cykellinje og fik da lige en lektion i elite MTB af Martin, Emil og Simon.. Men vores lokale ryttere gjorde det nu også meget godt, og man kan jo generelt sige at de fleste af vi (æble runde) voksne har en fordel på en dag med 18 meter/sekund i vindstød – vi blæser da ikke ned af udkigspunktet. Det kunne jeg høre nogle af vores lette deltagere havde været bange for.. Det blæste i sandhed også en del..

Ruten fik lidt kommentarer med på vejen, og de fleste syntes jo at det var fedt med så teknisk og hård en rute, men vi anerkender også at dette nok er top niveauet af sværhed til en motions cup, som den vil ønsker at udbyde her.. Næste gang er det jo en helt anden type rute i Bramming, som er mindst lige så hård, hvis der skal gives max gas, men som jo er noget nemmere at trille rundt 🙂

Tak til Dennis og Peter for at stå for denne afdeling, og tak til de der hjalp med ruteopsætning og nedtagning, selv om alle frøs og ville hjem..

Vi ses til næste afdeling i Bramming – der venter det legendariske Bramming MTB Track på os, og det forlyder at de har fundet endnu mere singletrack til os.

Lint til http://deleuranfoto.dk/grusgraven  med masser af fotos

Ole Klemmensen,
som slet ikke blæste væk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.