Nedtakt Grusgraven – optakt Blåbjerg & finalen

Kære alle,

Tak for en dejlig dag med mange ryttere til start. Dejligt at se at vi kunne trække så mange til en sen afdeling. Ruten var jo ret sjov og udfordrede nogle stykker, men også for de hurtige ryttere var der lidt at “bide i”, så det var vist godkendt. Tak til Søren Cykel og Gert Techno for indsatsen.

Resultatet er >her< – tillykke til alle med resultatet

Den samlede cup stilling er jo ved at nærme sig, og den kan findes på dette >link<, check listen og kontroller at du er korrekt med, hvis der er problemer, så skal vi prøve at rette det, men det skal ske INDEN vi kører ud til sidste afdeling. Derude kan vi ikke korrigere for gamle fejl.Husk at KUN ryttere der er tilmeldt som CUP ryttere (altså til alle afdelingerne samlet) er med i cup beregningen, når den endelig laves efter finalen.

Det er også KUN cup tilmeldte ryttere der deltager i lodtrækningen om den meget flotte præmier fra Club La Santa. Det er jo et gavekort til netop Club La Santa på kr. 10.000, som udtrækkes blandt alle CUP tilmeldte ryttere, og som faktisk er til stede til præmieoverrækkelsen. Vi stille ikke noget specifikt krav om at du skal gennemføre finalen, bare du er der når du vinder!

Vi får snart de konkrete informationer om finalen, ruten, parkering m.v. – så stay tuned, men du kan allerede nu tilmelde dig >her<

Startliste til finalen er >her<

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.