Så er vi klar til finalen..

Så er de endelige informationer omkring finalens praktiske afvikling klar. Se det under >praktiske oplysninger om 8. afdeling< – Link til ruten >her<

Du kan allerede nu tilmelde dig til sidste afdeling >her<
Startliste til finalen er >her<

Husk at der efter sidste afdeling trækkes lod om et gavekort til Club La Santa Sport på kr. 10.000,-. Alle der er cup tilmeldt, om som er tilstede på pladsen, når vi trækker lod har mulighed for at vinde. Er du ikke selv tilstede, så trækker vi en ny!

Ligeledes er der en overalt resultatliste for cuppen, hvor vi tæller resultaterne sammen for alle afdelinger, og kun deltagere der har været cup tilmeldt vi være sikre på at deres resultat er korrekt. Eftertilmeldte vil ofte ikke tælle rigtigt, da der skal være tre ud af fire match på din tilmelding, og det er bare et komma, som skal sættes forkert, så tæller du måske som to forskellige – det er ikek muligt for os at rette dette for eftertilmeldte, men er du cup tilmeldt og finder du at du ikke stå korrekt, så SKAL du gøre os opmærksom på det inden tilmeldingen lukker tirsdag, ellers er løbet kørt..

Se resultatlisten for cuppen findes på dette >link<- husk at vælge din klasse

Vi ses i Blåbjerg!

One thought on “Så er vi klar til finalen..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.