Tak for i år..

Referat afdeling 8 – skrevet af Blue Mountain MTB

Så blev Club La Santa Mountainbike Cup 2013 afsluttet med 8. afdeling i Blåbjerg, hvor ca. 120 deltagere med var til at lukke ned for i år. Vi må erkende at det er svært at finde nye spændende spor i Blåbjerg, da plantagen er rigtig godt kendt af de fleste, derfor havde vi valgt at køre nogle sektioner baglæns, for på den måde at finde lidt nye udfordringer til deltagerne.

Resultatet af dette blev en ca. 5 km. lang rute, der nok var mere ”tons” end teknik, men ud fra rytternes attitude når de kørte i mål, havde de fleste vist haft pulsen godt oppe undervejs.

Hermed lidt bemærkninger til selve løbet.

I U13 viste Kasper Olsen igen at han har rykket godt på det seneste. Kasper har fået rigtig godt fart i cyklen her efter sommerferien, så mon ikke han er klar til at køre med i toppen af efterårets løb.

I Dameklassen kørte Freja Klemmensen sig til en flot podieplads som nr. 3. Freja har kørt rigtig godt på det seneste og det har umiddelbart lange udsigter inden mor Bente igen kommer til at give datteren baghjul. Mon der er en kommende licens rytter gemt i Freja.???

I Herre motion fortsatte Henrik Ågård Schmidt med at rykke frem i stillingen, han nåede dog lige akkurat ikke podiet idet det blev til en 4. plads for Henrik. Vi bemærkede også at Tage Øhlenschlager var tilbage efter en lang sommerferie med en 9. plads til følge.

I Herre Sport ligner Simon Berg en der har lyst til at køre fra alt og alle i løbet af efteråret. Formen har været i en voldsom fremgang på det seneste, og dette rakte til en flot 2. plads. Derudover vil jeg bemærke Niels Bergholt Jørgensen’s eksplosive antrit op af ”Den stejle” på Rævebjerget, der trak maskerne i Peder Berg’s nyudlagte Geonet helt ud i sømmene.!!!

Det skal afslutningsvis nævnes at nettet klarede belastningen og er klar til Invita cup.

Tak for i år, og på gensyn i 2013.

Bluemountain-MTB
Henrik Søndergaard

Så blev finalen kørt i Blåbjerg, og Blue Mountain-MTB havde disket op med endnu et flot arrangement. Ruten var lige i øjet til en Club La Santa afdeling – god plads og ikke for vanvittig teknisk eller hård – sådan en dejlig cruiser rute, det tror jeg alle kunne lide 🙂

Vinderne blev fundet, og resultaterne for denne afdeling finder du på dette >link<

Fotos fra Rene finder du >her<

Overalt resultatet finder du på dette >link< Husk vi bryder lige ved at se på sidste afdeling og er den lige, så næst sidste. og husk at vælge klasse for at få korrekt visning!

Der kommer nok referat fra arrangørerne, og sikkert også en masse fede fotos fra alle fotograferne, som var derude i dag 🙂

Vi ses nok til næste år – vi forventer at fortsætte konceptet!

Ole Klemmensen, Kaj Pedersen & Steen Kruchov
Styregruppen for Club La Santa MTB Cuppen

2 thoughts on “Tak for i år..

  1. per brink

    Jeg har forgæves prøvet at finde billeder fra de sidse 2 afdelinger. Har jeg overset noget ?
    Burde de ikke ligge undere “nyheder”?

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.